ضد روش

مرجع تخصصی علوم تربیتی

ضد روش

مرجع تخصصی علوم تربیتی

زندگی انسان آکنده از تردید، هرج و مرج و درهم آمیختگی است، اگر «ایمان» نباشد.

وجه تسمیه "ضد روش" از عنوان کتابی است با نام "بر ضد روش" از فیلسوف علم معاصر “پل فایرابند”، که روش های موجود در تحقیق و علم را به بوته نقد می کشاند.

از این حیث "وبلاگ ضد روش" بنا دارد به تحلیل و بررسی مسایل علوم تربیتی با نگاه نوین و انتقادی بپردازد.


دوشنبه, ۹ اسفند ۱۳۹۵، ۱۰:۰۰ ق.ظ

آموزش موارد اضطراری در مدارس

جبران خسارات ناشی از یک ضایعه طبیعی تنها به بازسازی ساختمانها و مدارس محدود نمی شود بلکه زندگی و روح مردم هم باید دوباره احیاء شود. آموزش وضعیت اضطراری می تواند یکی از موثرترین راههای کمک به کودکان لطمه دیده باشد. در هاییتی، پس از زمین لرزه که بیشتر ساختمانهای پایتخت این کشور را تخریب کرد و 200 هزارنفر را کشت، مدارس هنوز تل خاکند. اما مردم هنوز امیدشان را به آینده از دست نداده اند. در زمین لرزه ژانویه سال گذشته در پورتو پرنس، شصت درصد آموزشگاههای این شهر تخریب شد.  اما در نتیجه کمکهای بین المللی، از بهار آینده، بسیاری از آنها باز سازی خواهند شد.  باوجود این، بسیاری کودکان از اول پائیز امسال به مدرسه بازگشتند ؛ مدرسه هایی که  در چادرهای موقت تشکیل شده اند. نخستین چالش آموزگاران ایجاد محیط آرام و انگیزه برای کودکان است.

  آموزش اضطراری در پاکستان
 سختی ها می توانند مولود فرصتهایی خاص در آموزش باشند.  نمونه آن را می توان در مراکز آموزشی موقت در جعفر آباد پاکستان دید که درآن به بیش از هزاروسیصد کودک که در جریان سیل اخیر بی خانمان شده اند، تدریس می شود. برای بعضی کودکان این آغاز یادگیری است. سیل در ایالت بلوچستان پاکستان هزاران خانواده را بی خانمان کرده است. در حال حاضر حدود هفت هزار خانوار در اردوگاه جعفر آباد اسکان داده شده اند.  یونیسف و سازمان های غیر دولتی وابسته به آن برای کودکان این خانواده ها مراکز آموزشی موقت دایر کرده اند. در گرماگرم این بحران، کودکانی مثل رشما و خانواده اش بزحمت می توانستند باورکنند که این سختی ها باعث باز شدن در آموزش بهتر برای آنها خواهد شد که قبل از سیل در روستاهایشان به آن دسترسی نداشتند.
  
آموزش اضطراری در تایلند
 آموزگاران در منطقه سونامی زده تایلند سعی می کنند شاگردانشان را ترغیب کنند که خاطره سونامی را تکرار کنند تا درد آن از ضمیرشان پاک شود. آنها همچنین نگران قابل اعتماد بودن یا نبودن سیستم اخطار سونامی در سواحل کشورند.  از آنجایی که بیشتر این کودکان در زمان این واقعه بسیار خردسال بودند، معلمشان از آنها خواسته است که آنچه در ذهن دارند بصورت نقاشی بیان کنند. بچه ها می گویند: “ما در مدرسه در باره سونامی با معلم و همکلاسی هایمان حرف می زنیم چون ممکن است دوباره اتفاق بیفتد”.

دانلود کلیپ:

آموزش موارد اضطراری در مدارس

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۱۲/۰۹
Bakhshi and sabagh

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی